söndag 6 januari 2013

Tobias fyllde 25 - det firade vi stort, del 2

Taxi Linus tog oss till Bodaborg, medan Tobias noggrant analyserade att 2 låtar hunnit spela på radion och att vi därmed borde vara i Ursviken - eller Byske...? :) Där parkerade vi och vandrade mot ingången där en hel skara av fina människor väntade och sjöng "Ja må du leva" i takt med att ögonbindeln åkte av.


En minst sagt förvånad, omtumlad och ganska rörd Tobias såg sig omkring och förstod inte riktigt vart han var eller vilka som var där. Det kanske roligaste med de som var med var att Tobias pappa Tore och hans sambo Monica som bor i Stockholm kommit upp den här dagen, vilket var DAGEN EFTER att Tobias åkte därifrån! Han spenderade alltså hela julen där nere och hade ingen aning om vad vi hade planerat. Bra styrt av Mirjam och mig! :)

Kvällen inleddes med information om Bodaborg, vi delade upp oss i 2 lag sen sprang vi runt därinne och tog oss igenom banor.



Efter 2 timmar därinne var alla lagom hungriga och törstiga, då blev det dags för middag - jättegod kycklingtacos serverades och Tobias skjorta gjordes om med signaturer och smyckning på ryggen.






Kvällen avslutades sedan med bastu, badtunna, tilltugg och massa surr - en alldeles förträfflig dag som vi ordnade för min 25-årige vän! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar